Posted in Uncategorized

Ճամբարային խոհանոց

Ելակով ֆրեպպե

Պահանջվում է։ 100 գ ելակ, 75 գ սերուցք, 75 գ վանիլային պաղպաղակ, 10 գ շաքարավազ, կիտրոնի հյութ։
Պատրաստման եղանակը։ Ելակների հեռացնել պոչիկները, լավ լվանալ և հարել
սերուցքով, պաղպաղակով, շաքարավազով 30 վրկ։
Լցնել գավաթների մեջ, զարդարել 1-2 հատ ելակով և մատուցել ձողիկով։

Փքաբլիթներ ելակով

Պահանջվում է։ 1 բաժակ մածուն, 3 ճ/գ շաքարավազ, 3 ճ/գ ձեթ, 1թ/գ սոդա, մի քիչ աղ, 1 ձու, կրեմի համար 0․5լ սերուցքային կաթ, 3 ճ/գ շաքարավազ, մի քիչ կիտրոնի հյութ, ձևավորման համար 0․5կգ ելակ։

Ըմպելիքների և ֆրեշների բաղադրատոմսեր

Հեղինակ՝

Սիրում եմ կարդալ, նկարել, լավ և որակյալ երաժշտություն լսել: Հայոց լեզվի և գրականության մասնագետ եմ և աշխատում եմ դպրոցում:

Թողնել մեկնաբանություն